Home
Locatie
Activiteiten
Brabo Show
Agility
Dog Dancing
Flyball
Gehoorzaamheid
Showtraining
Contact
Links

 

 

 

 

 


Internationale Hondententoonstelling
Antwerpen - BRABO SHOWHome |  Bezoekers |  Uitslag

 

 

 

 


Welkom Bezoeker,

Hieronder vindt u nuttige informatie over het reilen en zeilen van de tentoonstelling op 21 & 22 april 2018.

Waar?

De tentoonstelling vindt plaats in Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 191 te Antwerpen.
Plan+wegbeschrijving: klik hier
 

Antwerp Expo is perfect te bereiken door middel van tram of bus. Meer informatie over welke lijnen vindt u terug bij wegbeschrijving.
 

 

 

Wat is het?

De Internationale hondententoonstelling georganiseerd door KV Brabo is één van de tentoonstellingen die men jaarlijks in België organiseert.

Voor de meer dan 300 rassen , verdeeld in 10 groepen, die we kennen is een rasstandaard opgesteld. Het doel op onze tentoonstelling is voor elk van de bijna 230 aanwezige rassen de hond die het best zijn rasstandaard benaderd te kiezen. Hiervoor hebben wij 24 keurmeesters voorzien. Deze gaan op twee dagen de honden in 17 verschillende ringen keuren. 5 van die 10 groepen worden op zaterdag gekeurd, de andere 5 groepen op zondag. Hieronder vindt u een overzicht van welke rassen wanneer aanbod komen.

Voor elk ras wordt er een onderscheid gemaakt tussen Minor puppy, Puppy, Jeugdhond, Intermediaire klas, Openklas, Werkklas, Kampioenklas en de Veteranen. Teven en Reuen worden ook afzonderlijk gekeurd. Uit alle aanwezige honden van een ras wordt de Best of Breed geselecteerd. Al deze Best of Breed komen in de namiddag in de erering om de titel Beste hond per groep. De winnaars van Beste hond per Groep worden uitgenodigd om op Zondag terug te keren en te strijden samen met de 5 groepswinnaars van zondag om de titel Best in Show (BiS).

Ook interessant voor honden liefhebbers en bezitters zijn de verschillende standen waar men allerlei hondenartikelen tegen interessante voorwaarden kan aanschaffen.

Wanneer?

De show gaat door op zaterdag 21 april en zondag 22 april 2018. De keuringen starten om 10u en vanaf 15u30 kan u in de erering terecht voor de erekeuringen. In die erering zal dan rond 16u45 op zondag de beste hond van de show gekozen worden. Wie optimaal van de show wenst te genieten, komt best vroeg want de keuringen beginnen al om 10 uur. 

Welke rassen wanneer en hoeveel?

Klik hier voor de flyer

Hoeveel?

De inkom bedraagt € 5,00 en deze ligt aan Ingang 1 van Antwerp Expo. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis binnen.

Wenst u toch nog meer inlichtingen? Contacteer dan Guido Surinx of Gustaaf van den Bosch.

 

 
   Copyright Tom Tytgat (2009-2015)    -  Ontwerp en ontwikkeling: Tom Tytgat   -    Contacteer Webmaster